• Lorem ipsum

Lampen

Bekijk de prachtige collectie met industriële lampen. Ontdek de leukste hanglampen, vloerlampen, tafellampjes en wandverlichting.

Lampen

Online Lampen en verlichting kopen

Het assortiment verlichting van Industrieel Wonen bestaat uit de meest trendy lampen die er zijn. Het lampenassortiment is zorgvuldig samengesteld door onze stylisten. Het assortiment lampen op Industrieel Wonen bestaat uit het aanbod van diverse Nederlandse topmerken.

Populaire merken in verlichting: LABEL51 Lampen, it's About RoMi Lampen

Industriële lamp kopen bij Industrieel Wonen

Ben je op zoek naar een prachtige lamp voor in de keuken, eetkamer of voor in de hal van jouw woning? Bestel jouw lamp op werkdagen vóór 23:00 uur en je hebt 'm de volgende dag al in huis! Wij bezorgen onze lampen door héél Nederland en België. Indien je een lamp bij ons hebt besteld, dan kun je de lamp gerust even uit de verpakking halen en bekijken of de lamp aansluit bij jouw interieur. Bij ons krijg je 14 dagen de tijd om jouw aankoop te retourneren indien die niet naar wens is.

Zo verzenden wij onze lampen

Als je een mooie lamp op onze website hebt gevonden kun je 'm in een aantal stappen bestellen. Wanneer je de lamp bestelt en betaalt sturen wij de lamp zo snel mogelijk naar je toe. Alle lampen worden goed door ons verpakt (zodat de lamp veilig kan worden vervoerd).

Ons assortiment lampen

Binnen het assortiment lampen worden er verschillende soorten lampen en lichtbronnen aangeboden. Er is altijd een lamp die helemaal aansluit bij jouw wensen en budget. 

Alle Hanglampen bij Industrieel Wonen

De belangrijkste categorie binnen ons lampenassortiment zijn ongetwijfeld de hanglampen. Hanglampen zijn sfeervolle lampen die jouw interieur net even afmaken. Het monteren van een hanglamp gaat zeer eenvoudig met behulp van de handleiding die wij altijd meeleveren bij jouw hanglamp.

Bekijk hier alle hanglampen.

Alle Tafellamp bij Industrieel Wonen

Ben je op zoek naar een klein en handzaam lampje voor op tafel, bureau of op je nachtkastje? Bestel dan een prachtige tafellamp bij Industrieel Wonen. Al onze tafellampen zijn verrassend betaalbaar. De tafellampen van Industrieel Wonen hebben een prachtige uitstraling en worden gratis verzonden vanaf € 50,00.

Bekijk hier alle tafellampen.

Alle Vloerlampen bij Industrieel Wonen

Uiteraard verkopen wij ook de mooiste vloerlampen. Binnen ons assortiment vloerlampen tref je een grot aanbod met prachtige industriële vloerlampen. Onze vloerlampen zijn zeer fraai afgewerkt met mooie materialen. Alle vloerlampen worden razendsnel verzonden met de pakketservice van PostNL.

Bekijk hier alle vloerlampen

Alle Wandlampen bij Industrieel Wonen

Ben je op zoek naar een mooie lamp voor aan de muur? Een minimalistisch wandspot of wellicht een mooie wandlamp voor in de keuken? De grote collectie wandlampen wordt gekenmerkt door z'n kwalitatieve artikelen. Binnen ons assortiment wandlampen vind je altijd een lamp die helemaal bij jouw interieur past.

Bekijk hier alle wandlampen

Alle lichtbronnen bij Industrieel Wonen

Na het vinden van jouw droomlamp heb je uiteraard een mooie lichtbron nodig die goed bij jouw lamp past. Binnen ons assortiment lichtbronnen hebben we een groot en divers aanbod met mooie lichtbolletjes. Klein of groot, fel of minder fel. Wij hebben de lichtbron die bij jouw wensen past. 

Bekijk hier alle lichtbronnen