• Lorem ipsum

Tafellampen

Toon:
-17%
Alaska Tafellamp Glas Support
Alaska
Tafellamp Glas Support
Deze tafellamp Glas Support is voorzien van een glazen kap, die in een stalen frame met een zilveren finish ligt. De stroomkabel is netjes weggewerkt in het midden van het driepotige frame.
€89,95€74,95
Alaska Tafellamp Ø33 globe
Alaska
Tafellamp Ø33 globe
Deze tafellamp heeft een bolvormige kap, uitgevoerd in metaal met een antieke koper finish. De lamp heeft geen voetje en ligt dus op zijn kant. Aangezien de lamp voornamelijk open is, is het aan te raden een sfeervolle lichtbron te gebruiken. Wij kunnen e
€79,00
Stukprijs: €79,00 /
Alaska Tafellamp ranke gebogen poot
Alaska
Tafellamp ranke gebogen poot
Deze ranke tafellamp is uitgevoerd in metaal met een oude zilveren afwerking. De lamp heeft een slanke ronde buis en een vierkant plat voetje.
€39,00
Stukprijs: €39,00 /
Alaska Tafellamp massief houten driepoot / Verweerd koper
Alaska
Tafellamp massief houten driepoot / Verweerd koper
Deze tafellamp is uitgevoerd in een verweerd metalen gazen kapje in de kleuren grijs en wit. Om sfeervol licht te creëren adviseren wij een LED-rustieklamp te gebruiken. De tafellamp is verder voorzien van een massief houten driepoot.
€65,00
Alaska Tafellamp massief houten voet druppel
Alaska
Tafellamp massief houten voet druppel
Deze tafellamp is uitgevoerd in een verweerd metalen gazen kapje. Om sfeervol licht te creëren adviseren wij een LED-rustieklamp te gebruiken. Deze lichtbron kunnen wij eventueel apart erbij leveren. De tafellamp is verder voorzien van een massief houten
€99,00
Stukprijs: €99,00 /
Alaska Tafellamp ronde bol
Alaska
Tafellamp ronde bol
Deze ranke tafellamp is uitgevoerd in metaal met een oude zilveren afwerking. De bolle lampenkap is van glas. De lamp heeft een slanke ronde buis en een rond voetje.
€49,00
Stukprijs: €49,00 /
Alaska Tafellamp massief houten hoge bolle voet
Alaska
Tafellamp massief houten hoge bolle voet
Deze tafellamp is uitgevoerd in een verweerd metalen gazen kapje in de kleuren grijs en wit. Om sfeervol licht te creëren adviseren wij een LED-rustieklamp te gebruiken. Deze lichtbron kunnen wij eventueel apart erbij leveren. De tafellamp is verder voorz
€159,00
Stukprijs: €159,00 /
Alaska Tafellamp 1L triangle
Alaska
Tafellamp 1L triangle
Deze tafellamp is uitgevoerd in zwart gepoedercoat metaal. De triangelvormige lampenkap heeft een speels en stoer karakter. Het is een echte eyecatcher op een dressoir of gewoon voor op de grond. Dit model lamp is tevens verkrijgbaar in een hanglamp.
€59,00
Stukprijs: €59,00 /
Alaska Tafellamp set/2 boekensteun brons antiek
Alaska
Tafellamp set/2 boekensteun brons antiek
Deze tafellamp is bedoeld als boekensteun. Het model is verkrijgbaar als set en is uitgevoerd in metaal. Leverbaar in twee kleuren, namelijk in antiek nikkel of brons antiek. Wij adviseren een rustieklamp LED voor sfeervolle verlichting. Deze lichtbron ku
€39,00
Stukprijs: €39,00 /
Alaska Tafellamp 2x ronde bol
Alaska
Tafellamp 2x ronde bol
Deze ranke tafellamp is uitgevoerd in metaal met een oude zilveren afwerking. De twee bolle lampenkappen zijn van glas. De lamp heeft een slanke ronde buis en een rond voetje.
€79,00
Stukprijs: €79,00 /
LABEL51 Tafellamp Cap 28x23x30,5 cm
LABEL51
Tafellamp Cap 28x23x30,5 cm
Tafellamp Cap van LABEL51 in de kleur zwart heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige design. De grote metalen kap is namelijk voorzien van een ‘petje’ die Cap extra karakter en het geheel een speelse touch geeft.
€69,00
LABEL51 Tafellamp Spot 18x28x49,5 cm
LABEL51
Tafellamp Spot 18x28x49,5 cm
Tafellamp Spot van LABEL51 is een handzame, luxe lamp vol industriële details en mogelijkheden. De kantelbare kap zorgt ervoor dat licht op de gewenste plaats schijnt!
€69,00
Alaska Tafellamp lantaarn
Alaska
Tafellamp lantaarn
Deze tafellamp/ lantaarn is gemaakt van metaal met een zilveren finish. Verder bevat de lantaarn glas met in het midden een lichtbron. Aan één zijde is de lantaarn eventueel te openen. Voor een sfeervol effect, adviseren wij een rustieklamp LED te gebruik
€59,00
Stukprijs: €59,00 /
Alaska Tafellamp Ø21 basket driepoot
Alaska
Tafellamp Ø21 basket driepoot
Deze tafellamp is uitgevoerd in een metalen kap en drie pootjes met een antieke finish. Aangezien de lichtbron goed te zien is, is het aan te raden een rustieklamp LED te gebruiken. Deze lichtbron kunnen wij eventueel apart erbij leveren.
€59,00
Stukprijs: €59,00 /
Alaska Tafellamp cubic
Alaska
Tafellamp cubic
Deze tafellamp, genaamd 'cubic', is vierkant. De lamp is uitgevoerd in metaal met een oude zilveren afwerking.
€49,00
Stukprijs: €49,00 /
Alaska Tafellamp rechthoek mesh houten voetje / Verweerd koper
Alaska
Tafellamp rechthoek mesh houten voetje / Verweerd koper
Deze rechthoekige tafellamp is uitgevoerd in een verweerd metalen gazen kapje in de kleuren grijs en wit. Om sfeervol licht te creëren adviseren wij een LED-rustieklamp te gebruiken. De tafellamp is verder voorzien van een vierkante massieve houten poot.
€79,00
LABEL51 Lamp Multifunctional 23,5x17x30,5 cm
LABEL51
Lamp Multifunctional 23,5x17x30,5 cm
Lamp Multifunctional van LABEL51 heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste metalen voetplaat en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Multifunctional tot een industrieel pronkstuk. Daarnaast is deze lamp ook nog
€69,00
It's About RoMi Tafellamp ijzer Sheffield, wit
It's About RoMi
Tafellamp ijzer Sheffield, wit
€69,00
It's About RoMi Tafellamp ijzer Seattle, zwart
It's About RoMi
Tafellamp ijzer Seattle, zwart
€69,00
It's About RoMi Tafel klemlamp ijzer Derby, zwart
It's About RoMi
Tafel klemlamp ijzer Derby, zwart
€139,00
Alaska Tafellamp massief houten voet rond
Alaska
Tafellamp massief houten voet rond
Deze tafellamp is uitgevoerd in een verweerd metalen gazen kapje. Om sfeervol licht te creëren adviseren wij een LED-rustieklamp te gebruiken. Deze lichtbron kunnen wij eventueel apart erbij leveren. De tafellamp is verder voorzien van een rond massief ho
€119,00
Stukprijs: €119,00 /
Alaska Tafellamp iron houten driepoot
Alaska
Tafellamp iron houten driepoot
Deze tafellamp is uitgevoerd in een metalen (verstelbare) kap en voet met een betonlook. Het voetje is uitgevoerd in massief hout. Er is tevens eenzelfde soort tafellamp beschikbaar met een houten geknikte poot.
€79,00
Stukprijs: €79,00 /
Toon:

Tafellampen

Leuke industriële tafellampjes

Ben je op zoek naar een leuke tafellamp? Ontdek ons prachtige assortiment industriële tafellampjes. Industrieel Wonen heeft een prachtige collectie met leuke tafellampjes samengesteld. Wij verkopen tafellampen van diverse merken. Onze merken fabriceren stuk voor stuk hippe en betaalbare tafellampjes.

Populaire tafellampjes LABEL51 Tafellamp

Industriële tafellamp kopen bij Industrieel Wonen

Ben je op zoek naar een prachtige tafellamp voor in de keuken, woonkamer of voor in de hal van jouw woning? Bestel jouw tafellamp op werkdagen vóór 23:00 uur en je hebt 'm de volgende dag al in huis! Wij bezorgen onze lampen door héél Nederland en België. Indien je een lamp bij ons hebt besteld, dan kun je de lamp gerust even uit de verpakking halen en bekijken of de lamp aansluit bij jouw interieur. Bij ons krijg je 14 dagen de tijd om jouw aankoop te retourneren indien die niet naar wens is.