0
  • Lorem ipsum

Groot nieuws! Industrieel Wonen opent woonwinkel in centrum De Lier

11 Mar 2019
door Jeanine Bruinings

Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen. Omdat we de opening van onze nieuwe winkel goed willen vieren hebben we nog geen definitieve openingsdatum ingepland. Houd onze website daarom goed in de gaten, binnen enkele weken maken wij onze openingsdatum bekend.

Naast de verbouwing zijn we druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collecties. We kunnen alvast verklappen dat er een aantal hele leuke nieuwe merken verkocht zullen gaan worden in onze winkel!

Voor de mensen die ons nog niet kennen

Industrieel Wonen is niet nieuw in De Lier, maar de kans is groot dat je ons nog niet kent. Onze showroom zit namelijk een klein beetje verstopt op het bedrijventerrein Leehove in De Lier. Dit is dan ook de voornaamste reden dat we er voor hebben gekozen om te verhuizen naar een mooie locatie in het centrum (tegenover de Domkerk).

Industrieel Wonen verkoopt de meest trendy meubels en woonartikelen van verschillende merken. Veel artikelen kunnen wij uit voorraad leveren, dit houdt in: vóór 23:00 besteld, morgen in huis. Ons assortiment breiden we uit me prachtige kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer musthaves!

Via Instagram en het Blog op onze website houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze verbouwing en de opening!

Tot snel!
Jeanine Bruinings